COUNTRY CLUB RESIDENCE

Residential New Construction
Construction Completed 2016
Redlands, CA

The owners of this mid-century ranch house liked the bones of the house, but wanted to update its functionality to suit their new, retired lifestyle.

The house sits on a low rise and has 360 degree views of the surrounding golf-course and distant hills. The roof over the front entry was reconfigured to announce the front door and to open up to the views. The kitchen was remodeled, and now features doors and windows that open completely to the new dining patio and barbecue area. The owners requested that each room of the house open to a unique garden/patio area and the architecture and landscape design was coordinated from the early stages of design.

The clients are fans of Japanese landscape architecture, and the remodeled house takes on a subtle Japanese influence with new colored panels and exposed wood trim.

project team: tracy stone, candice myers, mackenzie king
renderings by mackenzie king, candice myers