LUCERNE RESIDENCE

Residential New Construction
Construction Completed 2016
Los Angeles, CA

This new, two-story house sits on an infill lot in central Los Angeles. The L-shaped plan wraps the main living spaces around the outside deck, pool and spa. An open plan allows views from one room to the other, and connects the interior of the house to the exterior landscape. The house features large, pocketing sliding doors to fully integrate the interior and exterior experience.

The master bedroom captures spectacular views of Los Angeles through large glass panels, and sliding pocket doors that open to a large deck. The Master Bathroom features a frameless glass corner for the tub, connecting the bathroom to the bedroom and to the views beyond.

project team: tracy stone, mackenzie king, blaise fremont
renderings by mackenzie king, candice myers